A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

2025 рік

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: за кодом ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Яйце куряче столове, категорія Відбірні (XL); Мед натуральний, різнотрав'яний, ґатунок перший, ДСТУ 4497

15:19 20.01.2025

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: за кодом ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Нектар виноградно-яблучний, пастеризований; Сік яблучний 100%, прямого віджиму, пастеризований за кодом ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції

15:17 20.01.2025

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: За кодом ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033 За кодом ДК 021:2015:  03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

15:13 20.01.2025

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: за кодом ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Хек с/м, тушка без голови, 125-300г, ДСТУ 4378; Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379 за кодом ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції

15:12 20.01.2025

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «КОД ДК 021:2015 – 15420000-8: Рафіновані олії та жири» (Олія соняшникова рафінована)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «КОД ДК 021:2015 – 15420000-8: Рафіновані олії та жири» (Олія соняшникова рафінована) Процедура закупівлі – відкриті торги з Особливостями  (згідно Постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178)

15:11 20.01.2025

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590» за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590» за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції

15:10 20.01.2025

Вхід для адміністратора