15:19 20.01.2025
2025 рік
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Яйце куряче столове, категорія Відбірні (XL); Мед натуральний, різнотрав'яний, ґатунок перший, ДСТУ 4497
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
(Хліб, булочки, цукрові палички)
15:18 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Нектар виноградно-яблучний, пастеризований; Сік яблучний 100%, прямого віджиму, пастеризований
за кодом ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції
15:17 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Сметана 21%
за кодом ДК 021:2015: 15550000-8 Молочні продукти різні
15:15 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Сир кисломолочний 9%; Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
15:14 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
За кодом ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
15:13 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Хек с/м, тушка без голови, 125-300г, ДСТУ 4378; Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379
за кодом ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції
15:12 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
«КОД ДК 021:2015 – 15420000-8: Рафіновані олії та жири»
(Олія соняшникова рафінована)
Процедура закупівлі – відкриті торги з Особливостями (згідно Постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178)
15:11 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
«Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590» за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції
15:10 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
15:09 20.01.2025