Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Овочі та фрукти свіжі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Овочі та фрукти свіжі  ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

Процедура закупівлі – відкриті торги

1.

Назва предмету закупівлі

Овочі та фрукти свіжі  ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

Процедура закупівлі – відкриті торги

2.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель

Цибуля:

Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром для овальних форм/для решти форм, не менше 5,0 см - 6,0 см. Внутрішня будова: м’якуш соковитий. Пакування: Сітка полімерна (20 кг).

Капуста:

Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками щільні (середньо - та пізньостигла першого товарного сорту) Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків.

Морква столова:

Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. За кольором оранжево-червона або жовта. За формою циліндрична або округла, або конічна. Вага коренеплоду має бути не менше 100 гр. Пакування: Сітка полімерна (20 кг).

Буряк:

Зовнішній вигляд: Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см; стандартних розмірів. Смак та запах: Властивий даному ботанічному сорту, без стороннього присмаку та запаху; За класами якості: Перший клас: очищений від землі сухим способом, фасована у споживчу тару; Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 % відносно маси; Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром 5,0 – 10,0 см. Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм 10,0 – 12,0 см. Пакування: Сітка полімерна (20 кг).

Часник:

Головки свіжі, зрілі, здорові, чисті, сухі, не пророслі, з сухим зовнішнім лушпинням, цілі з підсушеними шийками. Не ушкоджені сільськогосподарськими шкідниками, без механічних пошкоджень, уражених хворобами, без зайвої вологості, без загнивання. Середнього або великого розміру, відповідно до діючих стандартів. Пакування У мішки або капронові сітки.

Лимони:

Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики.

Груші:

Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики.

Банани:

Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики.

Мандарини:

Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики.

Зелений горошок свіжий (заморожений):

Вид заморозки – суха. Зовнішній вигляд - горошок одного сорту, молочної стадії зрілості, зерна горошку чисті, цілі, не биті, без пошкоджень шкідниками та механічних пошкоджень. Колір: зелений або світло зелений, однорідний. Не допускається - наявність домішок рослинного походження або інших сторонніх домішок, фрагментів горошин, половинок, оболонок зерен, горошин з пороком поверхні у вигляді плям. Смак і запах в розмороженому стані - ніжний, не крохмалистий, відповідає молодому зеленому горошку, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція - в замороженому стані – тверда; в розмороженому – близька до консистенції свіжого горошку, горошини зберегли свою форму. Пакування - горошок морожений розфасований у спожиткову (пакети або ін. упаковка, вагою нетто не більше 2 кг) тару, кожна одиниця якої повинна бути промаркована, згідно з чинними нормативними документами. Тара та пакувальні матеріали, які використовують для пакування, повинні бути не пошкоджені, чисті, без сторонніх запахів та дозволені для контакту з харчовими продуктами. Спожиткова тара повинна бути розміщена у пристосовану транспортну тару, що забезпечує цілісність упаковок мороженого горошку при перевезені. Маркування - кожна одиниця спожиткового та транспортного пакування повинна бути промаркована відповідно до вимог чинного законодавства. Маркування наноситься на етикетку, ярлик,поверхнюспожиткової та транспортної тари способом, який забезпечує чіткість читання.

3.

Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення

Очікувана вартість предмету закупівлі становить 845 000,00 з ПДВ.

 Джерело фінансування - місцевий бюджет