Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «код (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”) - 15810000-9-Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
1. |
Назва предмету закупівлі |
Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару: 1. Хліб висівковий – 34000 шт 2. Булочка з фруктовою начинкою – 14650 шт 3. Булочка з родзинками – 4900 шт 4. Цукрова паличка 3472 шт 5. Бублик – 2400 шт 6. Кекс – 21000 шт Характеристики товару: ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо згідно вимог чинного законодавства, які використовуються при виготовленні даної продукції. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 1 279 210 гривень з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |