М'ясо
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «код (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”) - 15110000 – 2 М'ясо
М'ясо
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
1. |
Назва предмету закупівлі |
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару: М'ясояловичина охолоджене (не нижче 1 категорії) – 1630 кг Свинина М'ясо свини охолоджене (свинина знежилована нежирна, м'яснам'якоть, не нижче 1 категорії) – 1750 кг Грудина куряча охолоджена - 2700 кг Характеристики товару: ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо згідно вимог чинного законодавства, які використовуються при виготовленні даної продукції. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 870 000 гривень з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |