Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

М'ясо (свинина, яловичина, тушка курки, грудина куряча

Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: М'ясо (свинина, яловичина, тушка курки, грудина куряча) (код ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо )

Процедура закупівлі – відкриті торги

1.

Назва предмету закупівлі

М'ясо (свинина, яловичина, тушка курки, грудина куряча) (код ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо )

Процедура закупівлі – відкриті торги

2.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель

М'ясо яловичина свіже або охолоджене (не нижче 1 категорії):

Охолоджене, нежирні (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) частини тушки, маса порції без кістки. В великих шматках (не менше 2 кг.), з молодих туш, I категорії; з незначною кількістю прожилок та плівок. Поверхня чиста, не завітрена, без слизі; без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до світло червоного. Кожне пакування повинне мати маркування, на якому повинно бути позначено окрім загальних вимог клас або сорт м'яса, вид, категорія та його термічний стан, дата виробництва (число, місяць, рік) умови зберігання.

Свинина М'ясо свинини охолоджене (свинина знежилована нежирна, м'ясна м'якоть, не нижче 1 категорії):

Охолоджене, нежирні (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) частини тушки, маса порції без кістки. В великих шматках (не менше 2 кг.), М’ясо має бути рожевого кольору, не обвітрене, без потемніння. На поверхні м'яса не повинно бути плям чи липкості. Воно має бути практично сухим. Жирок на м’ясі має бути білого кольору. запах, який не вкликає неприємних відчуттів.

Філе куряче Філе куряче охолоджене - (не вище -4°С):

Зовнішній вигляд – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці. Має бути з чистою сухою поверхнею, не завітрене, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, добре знекровлене. Внутрішня поверхня - чиста, без згустків крові. Колір блідо-рожевий, смак і запах – без сторонніх присмаків і запахів, відповідність вимогам стандарту за вгодованістю і якістю обробки. Філе має бути охолоджене, українського виробництва. Постачання товару в пакетах з полімерної плівки, пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні.

Грудина куряча охолоджена:

Грудина куряча повинна бути вітчизняного виробника, вищого ґатунку, охолоджена. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я повинна мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці

3.

Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення

Очікувана вартість предмету закупівлі становить 1690 000,00 з ПДВ.

 Джерело фінансування - місцевий бюджет