Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

Заступники з виховної роботи та педагоги-організатори – особлива категорія професіоналів  з питань виховання. Саме вони найкраще знають, що шкільні роки – це роки радості, ігор, казок, перших кроків до пізнання світу. Від їх компетенції у сфері виховання, рівня знань, загальної культури, професійних та людських якостей великою мірою залежить ефективність і результативність виховної роботи.

   З метою підвищення педагогічної майстерності, забезпечення професійного розвитку особистості, удосконалення педагогічної майстерності 11жовтня 2018 року на базі Козлівщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему: «Виховання патріотизму та національної свідомості учнів».

   Теоретичний блок семінару-практикуму розпочався з виступу методиста РМК,  яка ознайомила присутніх із концептуальними засадами реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» .

   Цікавим та змістовним видався виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Олексійчук Валентини Федорівни, яка презентувала систему виховної роботи школи, поділилася з присутніми своїми знаннями, здобутками та ідеями, які втілює в життя на посаді заступника.  Під час презентації учасники семінару мали змогу поринути в шкільні будні та свята.

   Практична частина семінару розпочалася з перегляду виховного заходу «Козацька держава – наша гордість і слава!».

  Продовжуючи тему патріотичного виховання, учасники семінару переключилися на інтелектуальну працю, а саме змагалися під час патріотичного квесту «Козак the best».

   Підводячи підсумки проведення семінару учасники високо оцінили творчий нестандартний підхід педагогічного колективу до його проведення та розкриття різноманітних форм, видів роботи з даної проблеми та окремих заходів зокрема.

 



« повернутися до списку новин