Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Семінар-тренінг для вчителів предметів художньо-естетичного циклу на тему «Відродження народних традицій на уроках художньо-естетичного циклу та в позакласній діяльності»

11 січня 2019 року на базі Милорадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-тренінг для вчителів, які викладають предмети художньо-естетичного циклу на тему «Відродження народних традицій на уроках художньо-естетичного циклу та в позакласній діяльності». Оскільки новорічні свята були в розпалі, учасників семінару з кутею і варениками зустрів директор школи, вчитель образотворчого мистецтва Писанко О.І.

Під час практичної частини семінару досвідом своєї роботи поділилися вчителі музичного та образотворчого мистецтв Милорадівської ЗОШ. Учителем музичного мистецтва Непийводою Г.О. був підготовлений музичний вернісаж «Щедрий вечір…»,  під час якого всі члени методичного об’єднання повторили колядки та щедрівки, інсценували обряд водіння кози під музичний супровід. А вчителем образотворчого мистецтва Писанком О. І. був проведений майстер-клас віражного розпису на склі з використанням мотивів опішнянського розпису. Методист РМК  Даценко І. М. ознайомила учасників із святами зимового циклу та провела майстер-клас із виготовлення і розписування коників і панянок.

Додому поверталися з веселим настроєм та бажанням порадувати рідних обрядовим печивом вже власного виробництва, адже скоро мав бути Старий Новий рік.



« повернутися до списку новин