Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

ХАЙ НЕБО БУДЕ МИРНИМ, А УКРАЇНА ЧИСТОЮ!

 

     За сприяння Громадської організації Всеукраїнський молодіжний рух «Let's do it Ukraine» з 16 серпня по 16 вересня 2023 року в закладах та установах освіти Котелевської громади  було організовано  проведення заходів в рамках Всесвітнього дня прибирання  «World Cleanup Day».  Акція є щорічною і спрямована на формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, залучення до суспільно корисної діяльності.

     В закладах відбулися інформаційні хвилинки, ігрові заняття, майстер-класи «Друге життя побутовим відходам»,  «Чисте довкілля», «Ціную та поважаю природу», випуск повідомлень, буклетів «Осінь без диму», «Сортую правильно», «Не нашкодь», ознайомлення з правилами цифрового прибирання. Практичні заходи були направлені на впорядкування територій навчальних закладів, шкільних стадіонів, прибережних смуг, оновлення зелених насаджень, сортування та утилізацію пластикового  сміття, збір макулатури.  

     До цієї благородної справи долучилася вся дружня освітянська родина, адже проблеми довкілля турбують всіх – від дошкільника до педагога.

     Спільна справа на користь громади не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.    



« повернутися до списку новин