Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

ЗАВЕРШИВСЯ ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ЗА НАШУ СВОБОДУ» ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

     

     З метою  виховання свідомих громадян правової, демократичної держави, патріотичного виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва,  виявлення, розвитку і підтримки здібних, обдарованих і талановитих дітей в освітніх закладах Котелевської громади  було організовано проведення  відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу творчості  «За нашу свободу», присвяченого Дню захисників і захисниць України. Конкурс проходив у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Поезія» у трьох вікових категоріях.

     23 творчі роботи  учнів опорного закладу  Котелевської гімназії № 1 імені С.А.Ковпака, Котелевських ОЗЗСО №4, № 2 І-ІІІ ступенів та Деревківського ЗЗСО І-ІІ ступенів були направлені для участі у обласному етапі конкурсу.

     Слід відзначити творчий підхід учасників до виконання завдань, оригінальність висвітлення теми, належний художній рівень багатьох поданих  робіт.

     Щиро бажаємо всім учасникам впевнених перемог в обласному етапі конкурсу «ЗА НАШУ СВОБОДУ». Щоб  ваші роботи допомогли виконати важливу місію, підтримати і допомогти тим воїнам, хто тримає небо спокійним і мирним над нашими рідними домівками й Україною!

 



« повернутися до списку новин