Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

МАТЕМАТИКА? ЛЕГКО! НАВІТЬ ЗМАГАННЯ!

   Незважаючи на вихідний день, цієї суботи, 13 листопада 2021 року на базі опорних закладів освіти - Котелевської гімназії №1, №4 та №2 пройшов цікавий турнір юних математиків  «Математичний Занзібар». Змагалися три команди молодшої ліги та дві середньої.

   Це була напружена двогодинна боротьба на швидкість і кількість правильно розв’язаних завдань. Кожна команда мала розв’язати по 20 складних та цікавих задач. Учні відчули, що таке робота в команді, як математика може приносити приємні емоції, азарт і тренування для мозку. Виявляється команда – це основа математичного занзібару.

   Змагання проведено з використанням дистанційних технологій. Незважаючи на складнощі організації цього заходу в цьогорічних умовах, ми всі разом здійснили задум! Це надихає на нові ідеї та проекти!

   І звісно ж маємо гарний результат – команда середньої ліги опорного закладу Котелевської гімназії №1 імені С.А.Ковпака виборола переможне ІІ місце в обласних змаганнях «Математичний Занзібар» (керівники команди Ольга Сальник та Ліда Зінченко).

Дуже вдячні всім, хто долучився до родини математичного занзібару! Якщо ви хочете брати участь у великому житті, то наповнюйте свою голову математикою, поки є для цього можливість. Вона надасть вам потім величезну допомогу у всьому вашому житті (М.І. Калінін). До нових зустрічей!



« повернутися до списку новин