Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Зі святом останнього дзвоника!!!

     

Сьогодні  завершується ще один, 2022/2023 навчальний рік.  Він, без перебільшення, був складний для всіх учасників освітнього процесу, адже весь рік частина учнів провели на дистанційному навчанні. Лунають останні шкільні дзвоники, що кликали на уроки, закриваються акаунти в Classroom. 76 дітей нашої громади зустрічають цей день за межами області або за кордоном. Спільними зусиллями ми намагалися зробити навчання школярів комфортним, а головне безпечним, і нам вдалося гідно витримати ці випробування.

     Хочеться висловити слова щирої вдячності всім освітянам за самовіддану і натхненну працю, високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики сьогодення.

     Для багатьох школярів останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя. Зазвичай заведено казати, що після закінчення школи перед людиною відкривається безліч шляхів. Віримо, що наші випускники оберуть найкращі для себе!

     Звичайно, велика вдячність батькам, які разом зі своїми дітлахами пройшли цей довгий і непростий шлях, витратили чимало зусиль, вклали своє натхнення і любов. Дякуємо вам за підтримку, співпрацю, порозуміння, за сумлінне виховання майбутніх громадян нашої держави!

     І от Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі. Маємо велику надію, що у вересні діти підуть до садочків та шкіл. А випускники зможуть спокійно обрати навчальний заклад у містах-героях: Харкові, Чернігові, Херсоні… Війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний шкільний гомін, але є те, що їй не під силу. Наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами.

     Бажаємо всім учням гарно відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нового навчального року!

     Низький уклін і щира вдячність нашим захисникам, які боронять нашу країну, дають нам можливість жити, працювати і навчатися, радіти кожному прожитому дню. Разом до Перемоги!



« повернутися до списку новин