Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Про організацію партнерства між сектором поліцейської діяльності та освітніми закладами

      У Національній поліції України велика увага приділяється формуванню безпечного середовища для дітей, зокрема в освітньому процесі.

     Так, 31 березня 2021 року відбулась спільна координаційна нарада з працівниками відділу освіти та молоді Котелевської селищної ради та представниками сектору поліцейської діяльності №1 – заступником начальника Володимиром Ревенком та інспектором ювенальної превенції Мариною Старокожко з метою визначення спільних завдань, потреб та шляхів реалізації партнерства поліції та закладів освіти.

     Начальник відділу Інна Назарко зазначила, що особливу увагу працівникам поліції слід звернути на формування в учнів безпечного цифрового середовища, варто наголосити на наслідках та відповідальності за вчинення булінгу  у навчальних закладах.

    Заплановано проведення зустрічей працівників поліції з адміністраціями закладів освіти, педагогічними колективами з метою визначення проблемних питань, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учнів та батьків щодо попередження негативних явищ в дитячому середовищі.



« повернутися до списку новин