Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Семінар для вчителів художньо – естетичного циклу

   24 жовтня 2018 року на базі Котелевської ЗОШ №4 пройшов семінар для вчителів художньо – естетичного циклу на тему «Роль особистості вчителя в активізації творчого розвитку учнів на уроках художньо - естетичного циклу». Тема семінару є досить актуальною на сьогоднішній день. І саме тому викликала неабиякий інтерес у вчителів. Засідання пройшло в творчій невимушеній атмосфері, де кожен із учасників розкрив свої можливості та творчий потенціал.

   Під час практичної частини семінару досвідом своєї роботи поділилися вчителі Котелевської ЗОШ №4, залучивши усіх педагогів до активної творчої діяльності.

Присутні були захоплені чудовою презентацією та самим  майстер- класом з виготовлення листівки в техніці айріс-холдінг  Кочкіної Т. В., яка продемонструвала  оригінальні роботи.

   Цікавим творчим доробком поділилась вчитель музичного мистецтва Михайленко Л.М.,  яка провела  майстер-клас «Засоби музичної виразності» і довела, що  в даній школі музика й музичне мистецтво - не тільки навчальний предмет, а й могутній засіб виховання та саморозвитку особистості.



« повернутися до списку новин