Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Урядова програма в дії

  Згідно урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів», яка передбачає фінансову підтримку закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та оновлення навчальних кабінетів, інтер’єрів, у Котелевському районі був створений проєкт «Капітальний ремонт (енергомодернізація) будівлі Котелевської загальноосвітньої школи №4 І-ІІІ ступенів за адресою вул. Полтавський шлях, 288 в смт. Котельва Котелевського район, Полтавської області».

     З метою проведення енергоефективних заходів для створення безпечних комфортних умов  освітнього процесу в умовах Нової української школи енергомодернізація будівлі закладу здійснювалася у три етапи.

      Роботи виконувалися на умовах співфінансування: державна субвенція складала 676,4 тис. грн., кошти районного бюджету – 75,2 тис. грн.

    Нещодавно завершено третій, останній, етап проекту. У ході його реалізації проведено утеплення зовнішніх стін навчального приміщення, забезпечено естетичне оформлення фасаду будівлі. Здійснені роботи забезпечать економію енергоносіїв, отримання щорічного економічного ефекту, виконання вимог охорони праці та техніки безпеки.

Відтепер заклад став теплим, безпечним та комфортним для кожного учня та вчителя Котелевської загальноосвітньої школи №4 І-ІІІ ступенів!



« повернутися до списку новин