Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Розробляли «Модель здорової громади»

     

     Начальник відділу освіти та молоді Інна Назарко та головний спеціаліст Тетяна Забашта спільно з керівниками закладів загальної середньої освіти та відповідальними особами за проєкт 10 листопада взяли участь у тренінгу в рамках Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров‘я». Мета цього проєкту – запобігти передчасній смертності, підвищити тривалість життя людей завдяки профілактиці, лікуванню та контролю неінфекційних захворювань.

     Нагадаємо, що опорний заклад Котелевська гімназія №1 імені С.А.Ковпака, Котелевський ОЗЗСО №4 та Більський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ввійшли у 20-ку закладів освіти Полтавської області – учасників даного проєкту. Саме у цих закладах буде впроваджена «Модель здорової школи» - загальношкільний підхід до зміцнення здоров’я та профілактики неінфекційних захворювань.

     Під час тренінгу учасники працювали в групах опрацьовуючи теми: «Збільшення рухової активності дітей», «Основні аспекти впровадження здорового харчування», «Заходи співпраці закладів освіти з медичною ланкою».

 

     Сподіваємося, що в рамках цього проєкту ми зможемо реалізувати ініціативи, направлені на збереження здоров’я підростаючого покоління.



« повернутися до списку новин