Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

GoCamp Online 2021

   GoCamp - найбільша освітня програма в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. Проєкт GoCamp підтримується Міністерством освіти і науки України. Глобальна мережа GoCamp  об’єднує 1200 волонтерів з 78 країн світу та 162 692 українських діток.

   Учні Котелевських гімназії №1 та №4 пройшли конкурсний відбір та  стали учасниками англомовних таборів Creative Camp 2021, що проходили в онлайн форматі з 28 червня по 9 липня. Діти вчилися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними.

                                      

 Кожен день був насичений багатьма подіями і зустрічами. Робота таборів починалася з 11 години. В цей час школярі, вчителі, волонтери мали змогу порухатися під енерджайзер - зарядку, яку готували діти з різних шкіл України.   

                                   

 

   Далі - висвітлення теми дня. Вивчення різноманітних онлайн інструментів, практикування мови, розвиток креативних та діджитал-навичок. Дітей знайомили з технікою малювання ескізів, створення колажів, методом  співставлення. Після цього робота у командах - виконання  проектної  роботи. Результати розміщувалися на дошці Padlet. Презентували власні проекти про свої хобі, школу, рідний край.  

   За кожною школою був закріплений волонтер. З учасниками літнього мовного табору з Котелевської гімназії №1 працював волонтер з Арменії Олена Руксандра Сенюк, з учнями Котелевської селищної №4 – волонтер з Англії Пітер Дженкінс.  Котелевські школярі ділилися своєю культурою, думками з учасниками табору під час онлайн зустрічей з знаменитими та успішними людьми світу. Кемпери мали змогу поспілкуватися з відомими художниками,  аніматорами 3D, дизайнерами, керівниками виробництва, тощо.   

                                        

  Відшліфовували свої  знання з англійської мови в мовних онлайн таборах Печеник Ліна, Задорожна Валерія, Серга Анастасія та Коваленко Юлія  з Котелевського ЗЗСО №4, Гнилосир Анастасія, Дяденко Максим, Ковпак Володимир, Небаба Вікторія, Небаба Євгеній, Ожигова Анна, Прядко Михайло, Серікова Тамара, Чуй Анастасія,  Шевченко Тарас з Котелевської гімназії №1. Координували роботу  дитячих команд  вчителі англійської мови Деримарко Наталія Василівна з гімназії та Чайка Лідія Іванівна з четвертої селищної.

                                 



« повернутися до списку новин