Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Активно готуємось до оздоровчого періоду

Літній період найблагодатніший для фізичного розвитку дітей. І вже незабаром у Котелевській громаді стартує сезон літнього оздоровлення та відпочинку для школярів і дошкільнят.

Як правильно організувати цьогорічне оздоровлення та відпочинок дітей громади із дотриманням всіх правил безпеки, зробити його змістовним і корисним - обговорили на нараді у селищного голови за участі депутатів селищної ради та керівників закладів освіти. 

З 1 червня до 20 червня заплановано розпочати масове оздоровлення дітей у 6 пришкільних таборах. Харчування в таборах буде дворазове, організоване відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

До запланованих заходів будуть долучатися із тематичними лекціями лікарі, працівники поліції та рятувальники.

Виховна робота в таборі буде поєднувати відпочинок, працю, спорт, пізнавальну, естетичну, екологічну, оздоровчу діяльність.

Педагоги будуть проводити різноманітні форми виховної, навчальної та пізнавальної діяльності із врахуванням вікових особливостей дітей, їхнього творчого, інтелектуального і фізичного потенціалу, заняттями з англійської мови, адже всі табори працюватимуть в режимі літнього мовного табору.

Заплановані різноманітні екскурсійні поїздки, розважально-просвітницькі заходи з дотриманням безпекової ситуації.

Запрошуємо всіх учнів шкіл громади долучатися до цих цікавих та різноманітних заходів, оздоровитися і провести із користю літні дні.



« повернутися до списку новин