Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

ДОРОГІ НАШІ МОЛОДІ ТА ЮНІ ДРУЗІ! ВІТАЄМО ВАС З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МОЛОДІ!!!

     Цей день 12 серпня запропонували заснувати у Відні.

     У 1991 році відбулася I сесія Всесвітнього молодіжного форуму системи ООН, де був оголошений збір коштів з просування та підтримки Фонду молоді ООН у партнерстві з молодіжними організаціями.

     Спочатку свято в Україні відзначалося в останню неділю червня, але Президент Володимир Зеленський переніс святкування Дня молоді в Україні на 12 серпня, щоб святкувати його разом з більшістю країн світу. Документ вступив у силу з 1 січня 2022 року.

     Молодість – прекрасна пора, коли ти можеш зробити світ яскравішим і кращим. Ви – сама діяльна і мобільна частина суспільства. Ви активні та енергійні, ваше життя наповнене яскравими і позитивними подіями, вас невблаганно тягне до нових відкриттів і звершень.

     Безтурботність, радість і веселощі – поспішай зберегти те, чим нагородило тебе життя, хоч і в такий складний час для України. Смійся, співай, танцюй і веселися, запам’ятай ці хвилини щастя і пронеси їх через роки. У такий прекрасний день хочемо нагадати тобі, що молодість у тебе тільки одна, і ти повинен скористатися нею на повну! Живи яскраво, твори, працюй і вчися! Досягни всіх своїх цілей, виконай всі свої бажання! Встигай жити, не відкладай нічого на завтра. Тільки сьогодні, тільки зараз у тебе є всі можливості для звершення великих дій. Юні, зухвалі і повні ентузіазму люди завжди прагнуть у своєму житті щось змінити в кращу сторону.

     Дорога молодь, ваш козир – це молодість, здатна побити всі карти, дає час на реалізацію самих вигадливих ідей і планів у майбутньому. Не забувай про батьків, бабусь і дідусів – вони подарували тобі це щастя бути молодим!

     Вітаємо зі святом молодих, зухвалих і активних. Нам потрібен ваш жар і запал. Бажаємо всім величезного щастя кожен день і кожну хвилину, мирного неба, нескінченної бадьорості духу і тіла, стійкості, мужності, гармонії і мудрості в житті, радості в праці і веселощів у свята! Ще бажаємо вам любові – великої, доброї, гарної і відданої! Нехай народжуються діти і приносять тільки мир і щастя. Радуйте нас і будьте щасливі!!!



« повернутися до списку новин