Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Знайомство з кулінарними традиціями освітян Котелевщини

     Керівник гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Майя Вікторівна Бугрій зі своєю донькою Оксаною вперше взяли участь у сімейному конкурсі під назвою «Український борщ – національний бренд кулінарної культури», який проводиться  з 15 березня до 01 червня 2021 року з метою популяризації нематеріальної культурної спадщини України, зокрема національної кухні через знайомство з її кулінарними традиціями.

   Конкурс проходить за підтримки Національної спілки краєзнавців України, Українського державного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Національного музею історії України.

   У кожній родині є свій рецепт приготування борщу. За умовами конкурсу учасники повинні взяти інтерв’ю у мами, бабусі, інших родичів, знайомих та зняти короткий відеофільм про кулінарні традиції краю, продемонструвати свої знання України, цікавих етнографічних фактів.

 З творчою роботою наших учасників можна познайомитися за посиланням:  https://drive.google.com/file/d/1plwRW3UgOCvqADOiaqE3J1Ox1Mp2mYyQ/view?usp=sharing

 

     Тож підтримаймо наших та побажаймо вихованцям Будинку дитячої та юнацької творчості успішного проходження всіх етапів конкурсних процедур!

 



« повернутися до списку новин