Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

НАГОРОДИЛИ ВИПУСКНИКІВ-МЕДАЛІСТІВ 2023 року

   28 червня, з нагоди Дня Конституції України, відбувся урочистий захід, на якому нагородили тих, хто попри нелегкі умови для навчання закінчили заклади загальної середньої освіти «на відмінно». Це 9 золотих та 2 срібних медалістів опорного закладу Котелевської гімназії №1 імені С.А.Ковпака (7), Котелевського ОЗЗСО №4 І-ІІІ ступенів (3) та Більського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (1). Тож познайомимось:

Березка Богдан Тарасович (золота медаль)

Нукунанова Анжеліка Русланівна (золота медаль)

Прядко Михайло Ігорович (золота медаль)

Глущенко Максим Павлович (золота медаль)

Карпенко Анастасія Юріївна (золота медаль)

Чуй Анастасія Павлівна (золота медаль)

Задорожна Валерія Дмитрівна (золота медаль)

Серга Анастасія Валеріївна (золота медаль)

Татарець Карина Віталіївна (золота медаль)

Дрижирук Артем Сергійович (срібна медаль)

Голенко Юлія Вікторівна (срібна медаль)

     Вони були учасниками й переможцями конкурсів, олімпіад та змагань різних рівнів, досягли високих результатів у навчанні, прославляли і будуть прославляти свій рідний край і свою країну.  Впродовж 11 років щоденної наполегливої праці вони довели, що нам є ким пишатися і заради кого боротися. 

     Привітати найуспішніших випускників прийшли їхні батьки, друзі, вчителі.

    Під час церемонії нагородження не забули вшанувати хвилиною мовчання загиблих захисників, завдяки подвигам яких стала можливою організація подібного дійства.

     З вітальним словом до випускників та гостей заходу звернулась селищний голова Тетяна Корост. У церемонії нагородження взяла участь начальник відділу освіти та молоді Інна Назарко. Випускники нагороджені золотими й срібними медалями та грошовою премією, а їх батьки - подяками селищної ради.

     За доброю традицією з напутнім словом від всіх батьків до медалістів звернулась Людмила Дрижирук.

     Непрості навчальні роки були на шляху сьогоднішніх випускників. Адже вони навчалися в дні, коли не було світла та Інтернету. Навчалися в укриттях, коли лунали сигнали повітряної тривоги. Чули звуки сирен замість дзвінка на урок. Це були дуже нелегкі роки їхньої старшої школи, але вони гідно пройшли цей етап, показали силу духу і отримали за це заслужені нагороди.

   Шана вчителям за їх невтомну працю і безмежне терпіння. Низький уклін батькам за виховання і підтримку.

   Щиро бажаємо нашим випускникам мирного неба над головою, світлої долі, професійного самовизначення і витримки на тернистому життєвому шляху!

 

 



« повернутися до списку новин