Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

12 серпня - Міжнародний день молоді

     

     Молодість – це здоровий оптимізм і любов, енергія і безтурботність. Це віра в майбутнє, сила, відвага і відчайдушність! Це не тільки прекрасний період в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі: час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

     Міжнародний день молоді, який святкує Європа сьогодні, українська молодь проводить по-різному: хтось робить це онлайн, хтось з друзями, а хтось із побратимами на фронті.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді працівники, військові, підприємці, науковці, будуть визначати шляхи розвитку країни. Сьогодні день тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє всієї держави.

     Тож вітаємо вас - молодих, завзятих, активних, усіх, хто молодий душею! Бажаємо вам терпіння і сміливості у всіх вчинках! Щоб дух ваш був сильний, щоб втілювалися в життя всі заповітні мрії. Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій і будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь. Ловіть моменти свого прекрасного віку і можливостей!



« повернутися до списку новин