Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує випускників на навчання

     

     Вибір професії – один з найважливіших кроків у житті кожної молодої людини. Від того, яку професію обирає сьогоднішній школяр залежить його майбутнє, майбутнє громади і всієї країни. В цій ситуації актуально постає потреба конкретної допомоги молоді в професійному самовизначенні засобами професійної орієнтації.

    19 травня 2021 року у ПД «Скіфія» було проведено профорієнтаційний захід для учнів 10-11 класів закладів освіти  Котелевської громади представниками Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

    З вітальним словом до присутніх звернулися голова Котелевської селищної ради Тетяна Корост та ректор університету Володимир Онищенко.

    Під час перегляду відеопрезентацій від директорів навчально-наукових інститутів та факультетів вищого навчального закладу школярі, педагоги, батьки отримали консультації щодо вступу на ту чи іншу спеціальність. Спілкування продовжилось у форматі «питання-відповідь». Крім цього у приміщенні ПД «Скіфія» було організовано розповсюдження друкованої продукції, презентації факультетів та їх надбання.



« повернутися до списку новин