Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Серпневий форум педагогів Котелевщини

   28 серпня 2019 року в залі засідань райдержадміністрації відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, сім’ї та молоді райдержадміністрації під головуванням  Назарко І.М., начальника відділу освіти. У роботі засідання взяли участь керівники та заступники закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної та професійної  освіти району, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету.  Серед запрошених —голова райдержадміністрації Колос В.П., голова районної ради Тимошенко В.П., сільські голови, керівники служб, з якими співпрацює освітня галузь.

    У своїй доповіді «Освітня галузь району на шляху впровадження Нової української школи: підсумки роботи в 2018/2019 навчальному році та основні завдання на 2019/2020 навчальний рік» начальник відділу освіти підкреслила пріоритетну мету української системи освіти – створення умов для розвитку та самореалізації кожної особистості як громадянина України, формування покоління, здатного навчатися впродовж життя, створювати й розвивати цінності громадянського суспільства. Звітуючи про роботу галузі, зазначила, що минулий навчальний рік характеризувався напруженою роботою освітян району, яка була спрямована на створення умов рівного доступу до здобуття якісної освіти в   закладах освіти, збільшення охоплення дітей дошкільною освітою, проведення державної підсумкової атестації та підготовки учнів до  зовнішнього незалежного оцінювання, організації оздоровлення та    освітнього простору  в навчальних кабінетах початкових класів відповідно до вимог   Нової української  школи. Акцентувала увагу учасників форуму на досягненнях та недоліках діяльності галузі в минулому навчальному році та окреслила пріоритетні цілі на 2019/2020 навчальний рік. Наголосила, що всі заклади освіти готові до роботи в новому навчальному році.

    У обговоренні взяли участь Гронська О.В., директор інклюзивно-ресурсного центру, Ведмідь Н.М., завідувач районного методичного кабінету, Петренко С.Л., директор Котелевської гімназії №1 імені С.А.Ковпака та методист ЗДО «Струмочок» Сидорова О.Ю.

   Зі своїм баченням стану та розвитку освітньої галузі району ознайомили присутніх голова райдержадміністрації В.П. Колос та голова районної ради В.П. Тимошенко



« повернутися до списку новин