Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Учнівський конкурс Всеукраїнського рівня

     У цьому році XXII Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика стартував у День української писемності та мови. ІІ етап відбувся 11 грудня 2021 року. У ньому взяли участь учні 3-11 класів з усіх шкіл нашої громади.

     Учасники виконували завдання у своїх закладах освіти відповідно до часу, визначеного згідно з Положенням про проведення Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Запропоновані види вправ охoплювали оснoвні рoзділи сучаснoї укрaїнської літерaтурної мови. Під час виконання робіт учні демонстрували  свої вміння користуватися засобами рідної мови, її стилями,  а також – знання лексичної, граматичної  та правописної систем української мови.

       Перевірка робіт здійснювалася членами журі - вчителями початкових класів та української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Котелевської громади.

     За результатами роботи журі XXII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика переможці будуть нагороджені дипломами відділу освіти та молоді Котелевської селищної ради.   

     Щиро вітаємо всіх учасникам другого етапу та їх наставників! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях!



« повернутися до списку новин