Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Чергова перемога «КОТЕЛЕВСЬКИХ ГАРДІВ»

    Вже вдруге команда опорного закладу Котелевської гімназії №1 імені С.А.Ковпака здобули перемогу в Обласній військово-патріотичні грі «Петлюрівський вишкіл», що проходила 07 та 08 жовтня 2021 року в смт Білики Білицької селищної ради Полтавської області.

    Цьогоріч у грі взяло участь 10 команд із 9 територіальних громад. У процесі гри кожен учасник мав змогу перевірити навички, необхідні кожному солдату. Майбутнім захисникам України належало виконати непрості завдання у конкурсі «Строю та пісні», «Воєнно-історичному конкурсі», змаганні з «Вогневої підготовки» та «Метання навчальної гранати», у позаконкурсній військово-тактичній грі «Лазертаг».

    За підсумками І місце здобули учасники від Котелевської громади «Котелевські гарди» у складі Глушка Богдана, Дрижирука  Артема, Глущенка  Максима, Карпенко  Анастасії, Ярошенка Олександра, Салашного Віталія, Шевченка Тараса, Юхименко Євгенії під керівництвом заступника директора з військово-патріотичного виховання ОЗ Котелевської гімназії №1 Петренка С.Л. та вчителя трудового навчання Минаєва О.В.).

     Наші учасники здобули не лише переможне командне місце, а й привезли з собою не одну грамоту, зокрема:

за І місце – у змаганні «Метання навчальної гранати»;

за І місце – у тактичній грі «Лазертаг»;

за ІІІ місце – у конкурсі «Строю та пісні».

    Крім цього, юні гімназисти достойно проявили себе у змаганнях:

Дрижирук Артем – І місце у змаганні «Метання навчальної гранати»;

Глущенко Максим – ІІ місце у змаганні «Метання навчальної гранати»;

Юхименко Євгенія – І місце у змаганні «Вогнева підготовка».

    Всі учасники гри отримали сертифікати про проходження курсу військово-польового вишколу з вогневої, тактичної та інженерно-саперної підготовки, домедичної допомоги та військово-тактичної гри «Лазертаг» у рамках Обласної військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл».

 «Котелевські гарди» нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та кубком.



« повернутися до списку новин