Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: За кодом ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
За кодом ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції
1. |
Назва предмету закупівлі |
Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033За кодом ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару:
Порядок поставки (передачі) товарів та її строки: згідно поданих заявок до 31 грудня 2025 року, крім вихідних та святкових днів Заявка подається Покупцем не пізніше ніж за два дні до дати поставки, шляхом направлення електронного листа на електронну адресу Постачальника або шляхом передання інформації за номером телефону Постачальника, зазначеному у цьому Договорі. В своїй пропозиції учасник повинен надати згоду з умовами надання заявки замовником. За необґрунтовану затримку поставки товару або поставку не в повному обсязі згідно прийнятої заявки. Поставка товару здійснюється спеціалізованим автотранспортом. Товар, повинен транспортуватися в критих транспортних засобах відповідно до чинних правил перевезення харчових продуктів, що швидко псуються, чинними на певному виді транспорту. Навантаження, розвантаження та доставка товару до місць призначення здійснюється Постачальником і входить до ціни товару. Кожна партія товару, що постачається повинна супроводжуватись супровідними документами, що підтверджують походження товару, його безпечність і якість. Документи повинні відповідати вимогам державних стандартів України щодо предмету закупівлі та ст. 21 ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів» (декларація виробника під кожну партію). |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить: 1 320 000 грн з ПДВ (Один мільйон триста двадцять тисяч гривень нуль копійок). Джерело фінансування - місцевий бюджет |