Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «код (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”) - 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
-
-
- Оброблені фрукти та овочі
-
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
1. |
Назва предмету закупівлі |
Оброблені фрукти та овочі
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару: Сухофрукти – 745 кг Томатна паста – 300 кг Родзинки – 145 кг Капуста квашена – 918 кг Огірки солені – 840 кг Вишня швидкозаморожена без кісточки, фасована – 440 кг Зелений горошок свіжий (заморожений) –445 кг
Характеристики товару: ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо згідно вимог чинного законодавства, які використовуються при виготовленні даної продукції. Та вимоги вказані в додатку № 2 до тендерної документації по даній закупівлі. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 329 872 гривень з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |