Оброблені фрукти та овочі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «код (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”) - 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі фрукти та овочі
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
1. |
Назва предмету закупівлі |
Оброблені фрукти та овочі
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару: Сухофрукти – 743 кг Томатна паста – 276 кг Повидло – 80 кг Родзинки – 143 кг Суміш овочева «Мексиканська» швидкозаморожена – 400 кг Вишня швидкозаморожена без кісточки, фасована – 439 кг Зелений горошок свіжий (заморожений) –442кг Характеристики товару: ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо згідно вимог чинного законодавства, які використовуються при виготовленні даної продукції. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 258 000 гривень з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |