Овочі, фрукти та горіхи
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «код (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”) - 03220000- 9 «Овочі, фрукти та горіхи»
Овочі, фрукти та горіхи
Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
1. |
Назва предмету закупівлі |
Овочі, фрукти та горіхи (ДК 021:2015: 03220000- 9 «Овочі, фрукти та горіхи» Процедура закупівлі – відкритих торгів з особливостями
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару: Цибуля – 2600 кг Капуста – 2130 кг Морква столова – 3200 кг Часник – 16 кг Лимони – 175 кг Груші – 800 кг Банани – 3316 кг Апельсини – 340 кг Яблука – 5400 кг Характеристики товару: Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований відповідно до встановленим в Україні стандартам. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 793 880 гривень з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |