Овочі та фрукти свіжі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Овочі та фрукти свіжі ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Процедура закупівлі – відкриті торги
1. |
Назва предмету закупівлі |
Овочі та фрукти свіжі ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи Процедура закупівлі – відкриті торги |
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Цибуля: Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром для овальних форм/для решти форм, не менше 5,0 см - 6,0 см. Внутрішня будова: м’якуш соковитий. Пакування: Сітка полімерна (20 кг). Капуста: Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками щільні (середньо - та пізньостигла першого товарного сорту) Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Морква столова: Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. За кольором оранжево-червона або жовта. За формою циліндрична або округла, або конічна. Вага коренеплоду має бути не менше 100 гр. Пакування: Сітка полімерна (20 кг). Буряк: Зовнішній вигляд: Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см; стандартних розмірів. Смак та запах: Властивий даному ботанічному сорту, без стороннього присмаку та запаху; За класами якості: Перший клас: очищений від землі сухим способом, фасована у споживчу тару; Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 % відносно маси; Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром 5,0 – 10,0 см. Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм 10,0 – 12,0 см. Пакування: Сітка полімерна (20 кг). Часник: Головки свіжі, зрілі, здорові, чисті, сухі, не пророслі, з сухим зовнішнім лушпинням, цілі з підсушеними шийками. Не ушкоджені сільськогосподарськими шкідниками, без механічних пошкоджень, уражених хворобами, без зайвої вологості, без загнивання. Середнього або великого розміру, відповідно до діючих стандартів. Пакування У мішки або капронові сітки. Лимони: Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики. Груші: Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики. Банани: Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики. Мандарини: Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований у ящики. Зелений горошок свіжий (заморожений): Вид заморозки – суха. Зовнішній вигляд - горошок одного сорту, молочної стадії зрілості, зерна горошку чисті, цілі, не биті, без пошкоджень шкідниками та механічних пошкоджень. Колір: зелений або світло зелений, однорідний. Не допускається - наявність домішок рослинного походження або інших сторонніх домішок, фрагментів горошин, половинок, оболонок зерен, горошин з пороком поверхні у вигляді плям. Смак і запах в розмороженому стані - ніжний, не крохмалистий, відповідає молодому зеленому горошку, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція - в замороженому стані – тверда; в розмороженому – близька до консистенції свіжого горошку, горошини зберегли свою форму. Пакування - горошок морожений розфасований у спожиткову (пакети або ін. упаковка, вагою нетто не більше 2 кг) тару, кожна одиниця якої повинна бути промаркована, згідно з чинними нормативними документами. Тара та пакувальні матеріали, які використовують для пакування, повинні бути не пошкоджені, чисті, без сторонніх запахів та дозволені для контакту з харчовими продуктами. Спожиткова тара повинна бути розміщена у пристосовану транспортну тару, що забезпечує цілісність упаковок мороженого горошку при перевезені. Маркування - кожна одиниця спожиткового та транспортного пакування повинна бути промаркована відповідно до вимог чинного законодавства. Маркування наноситься на етикетку, ярлик,поверхнюспожиткової та транспортної тари способом, який забезпечує чіткість читання. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 845 000,00 з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |