Шоколад та цукрові кондитерські вироби
Обгрутнування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: 15840000-8 - Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (15842000-2 - Шоколад та цукрові кондитерські вироби ) (Новорічні подарунки та шоколад молочний у вигляді плиток).
Процедура закупівлі – спрощена закупівля
1. |
Назва предмету закупівлі |
Новорічні подарунки та шоколад молочний у вигляді плиток (ДК 021:2015: 15840000-8 - Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби) Процедура закупівлі – спрощена закупівля |
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Набір цукерок – дитячі новорічні подарунки у картонній упаковці: 30шт Вага кожного новорічного (святкового) подарунку – не менше 0,600 кг. 30 шт. подарунків, упаковка яких оформлена святково. Поставка до 06.12.2021 року. Фабрична розфасовка, упаковка товару – тверда (паперово-картонна) із зазначенням дати виготовлення, кінцевого терміну придатності до вживання відповідно до вимог маркування. До складу подарунку мають входити не менше 39 штук цукерок: цукерки глазуровані шоколадною або молочно-шоколадною глазур’ю, корпус –праліне, молочна помадка, шоколадні з наповнювачем, з комбінованим або багатошаровим корпусом; неглазуровані (корпус - молочна помадка із цукровою скоринкою), шоколадно-вафельні, цукерки із суфле з ароматним желе зі смаком апельсину або грейпфруту, вкрите кондитерською глазур’ю, рисові кульки в молочному шоколаді, желейні.
Кожна цукерка повинна бути загорнута в обгортку;
Якість шоколадних та кондитерських виробів, що входять до складу подарунку, повинна відповідати державним стандартам і технічним умовам та підтверджено відповідною документацією.
Товар , що є складовою предмета закупівлі, повинен мати залишковий термін придатності не менше 80% від повного терміну придатності Набір цукерок – дитячі новорічні подарунки у картонній упаковці: 1025 шт. Вага кожного новорічного (святкового) подарунку – не менше 0,430 кг. 1025 шт. подарунків, упаковка яких оформлена святково. Поставка до 06.12.2021 року. Фабрична розфасовка, упаковка товару – тверда (паперово-картонна) із зазначенням дати виготовлення, кінцевого терміну придатності до вживання відповідно до вимог маркування. До складу подарунку мають входити не менше 29 штук цукерок: цукерки глазуровані шоколадною або молочно-шоколадною глазур’ю, корпус –праліне, молочна помадка, шоколадні з наповнювачем, з комбінованим або багатошаровим корпусом; неглазуровані (корпус - молочна помадка із цукровою скоринкою), шоколадно-вафельні, цукерки із суфле з ароматним желе зі смаком апельсину або грейпфруту, вкрите кондитерською глазур’ю, желейні, молочний шоколад з молочною начинкою вагою 50г
Кожна цукерка повинна бути загорнута в обгортку;
Якість шоколадних та кондитерських виробів, що входять до складу подарунку, повинна відповідати державним стандартам і технічним умовам та підтверджено відповідною документацією.
Товар , що є складовою предмета закупівлі, повинен мати залишковий термін придатності не менше 80% від повного терміну придатності
Шоколад молочний у вигляді плиток: 1055 шт Шоколад молочний з цілим смаженим фундуком Вага кожної плитки виробу – 0,100 кг. 1055 шт. Поставка до 06.12.2021 року. Фабрична упаковка товару із зазначенням дати виготовлення або кінцевого терміну придатності до вживання відповідно до вимог маркування. Якість шоколаду повинна відповідати державним стандартам і технічним умовам та підтверджено відповідною документацією. Товар , що є складовою предмета закупівлі, повинен мати залишковий термін придатності не менше 80% від повного терміну придатності. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 134 500,00 з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |