15:14 20.01.2025
2025 рік
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Сир кисломолочний 9%; Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
За кодом ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
15:13 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Хек с/м, тушка без голови, 125-300г, ДСТУ 4378; Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379
за кодом ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції
15:12 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
«КОД ДК 021:2015 – 15420000-8: Рафіновані олії та жири»
(Олія соняшникова рафінована)
Процедура закупівлі – відкриті торги з Особливостями (згідно Постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178)
15:11 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
«Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590» за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Процедура закупівлі – запит ціни пропозиції
15:10 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
15:09 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Макаронні вироби
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: Макаронні вироби15:08 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
Крупа пшенична булгур; Крупа гречана ядриця, ґатунок перший; Крупа вівсяна, плющена, ґатунок вищий; Крупа кус-кус, ДСТУ 7699; Крупа перлова №1; Крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий; Крупа ячна №1; Крупа пшенична Полтавська, помел №2 (середній), ДСТУ 7699; Рис середньозернистий, не пропарений, шліфований, сорт перший; Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004; Борошно кукурудзяне, обойне; Борошно житнє, цільнозернове, ДСТУ 8791
За кодом ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
15:06 20.01.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару:
15:04 20.01.2025