Відділ освіти та молоді Котелевської селищної ради

Новини

Підведено підсумки відбіркового етапу обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Веселка»

Дата створення: 08:30 19.05.2021

    Обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Веселка» –наймасовіший щорічний захід, основними завданнями якого є:  виявлення та підтримка талановитих дітей та підлітків, висвітлення багатогранності творчої особистості, піднесення національних традицій, формування у дітей поваги до національної культурної спадщини. Пандемія вносить свої корективи, тому цьогорічний І (відбірковий) етап конкурсу «Веселка» відбувся у дистанційному форматі. Журі переглянуло 38 відео-виступів учасників з 5 закладів загальної середньої освіти та Будинку дитячої та юнацької творчості у вокальному, хореографічному, інструментальному, декламаторському, оригінальному жанрах.

Кожен працівник закладу освіти матиме змогу безоплатно вакцинуватись і захистити себе від COVID-19

Дата створення: 12:03 18.05.2021

    «Захист освітян від коронавірусу є пріоритетом для Міністерства освіти і науки України. Дякую оперативному штабу МОЗ з протидії вакцинокерованим інфекціям, який підтримав нашу позицію щодо пріоритетності імунізації працівників сфери освіти. Для нас дуже важливо захистити працівників і розпочати новий навчальний рік у безпеці. Хочу наголосити, що вакцинація є добровільною”, — наголосив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Знайомство з кулінарними традиціями освітян Котелевщини

Дата створення: 11:49 18.05.2021

     Керівник гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Майя Вікторівна Бугрій зі своєю донькою Оксаною вперше взяли участь у сімейному конкурсі під назвою «Український борщ – національний бренд кулінарної культури», який проводиться  з 15 березня до 01 червня 2021 року з метою популяризації нематеріальної культурної спадщини України, зокрема національної кухні через знайомство з її кулінарними традиціями.

Відбулись навчальні стрільби з автомата АК-74

Дата створення: 08:40 17.05.2021

     З метою популяризації військової служби, підготовки допризовної молоді до виконання військового обов’язку щодо захисту держави 11 травня 2021 року на військовому стрільбищі в/ч А0563 в м. Охтирка відбулися стрільби з автомата АК-74 за участі учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Котелевської громади.

Професійні спільноти - нова форма організації педагогічної діяльності

Дата створення: 10:59 30.04.2021

    Оновити і розвинути мережу професійних педагогічних спільнот закладів освіти Котелевської селищної ради – основний тезис та завдання, які обговорювалися на нараді 28 квітня 2021 року, що відбулася у відділі освіти та молоді Котелевської селищної ради за участі голів  методоб’єднань.

"Торуй свій шлях - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік” (В.Стус)

Дата створення: 13:06 07.04.2021

    Такий девіз цьогорічного Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості  «Об'єднаймося ж, брати мої!».  Метою конкурсу є утвердження духовних заповідей Т.Шевченка, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального  потенціалу  України.

Про організацію партнерства між сектором поліцейської діяльності та освітніми закладами

Дата створення: 09:08 01.04.2021

      У Національній поліції України велика увага приділяється формуванню безпечного середовища для дітей, зокрема в освітньому процесі.

Про підсумки конкурсу казки

Дата створення: 11:13 10.03.2021

     Світ невпинно змінюється, змінюється все і всі в ньому, незмінним і незамінним супутником життя залишається казка. Вона ж супроводжує нас з раннього дитинства, веде у чарівну країну, в якій наші бажання і мрії втілюються в реальність. Про що ж мріють сучасні діти?

Громада очима котелевських школярів

Дата створення: 09:02 18.02.2021

     У листопаді 2020 року було оголошено ІІІ обласний конкурс творчих робіт для школярів та юнацтва «Громада моєї мрії» та обласний конкурс декоративно-ужиткового мистецтва серед дітей шкільного віку Полтавської області «Самоврядування очима дітей».